Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (5.39 secunde)
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
Designerul roman stabilit in America, Lorena Sarbu, cea care imbraca vedetele de la Hollywood a inceput vara plina de inspiratie.
cele 6 milioane de euro ce trebuie cheltuite anul viitor Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a existat niciodata intentia comasarii unor muzee si ca miza declaratiilor facute de directorul MTR o reprezinta, de fapt, cele 6 milioane de euro care trebuie cheltuite anul viitor pentru Muzeul Taranului Roman.
Sunt stranepotul unui roman din Ardeal, nepotul unui preot ce m-a invatat sa cred in Dumnezeu Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, pe Arena Nationala, unde si-a lansat candidatura la Presedintia Romaniei, ca este stranepotul unui roman din Ardeal, care in 1917 a cerut cetatenie si a luptat pentru Marea Unire, precum si nepotul unui preot care l-a invatat sa creada in Dumnezeu.
roman science-fiction ; ... 78213847 Cronologie Indiile negre (franceza Les Indes noires) este un roman scris de Jules Verne in 1877. ... In fapt, pasaje intregi din notitele sale se regasesc in roman (calatoria lui James Starr pe Forth, la bordul Printului de Galles, sau excursia lui Nell in afara lumii subterane).
Marele Premiu la Monte Carlo sau dedublarea, un roman autobiografic semnat de Dinu Sararu (Autor:
Un ostatic roman a fost ucis in Algeria Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Exeterne, insotit de ministrul Titus Corlatean, ca unul dintre cei cinci ostatici romani din Algeria a fost ucis.
Si asta a devenit posibil pentru ca statul roman, de fapt cei care reprezinta statul roman, s-au transformat in presuri pe la usile demnitarilor europeni.
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Astazi a murit colega noastra de breasla, Simona Catrina-Roman in varsta de 49 de ani, care a luptat cu o boala nemiloasa, cancerul, si nu l-a invins. ... Ingerii sa fie cu tine, Simona Catrina-Roman! ... Era casatorita cu Doru Roman.
Joana Vasconcelos, unul dintre cei mai importanti artisti vizuali contemporani ai momentului, a fost in Romania pana pe 27 ianuarie, in cadrul unui program de diplomatie si de mobilitate culturala derulat de Institutul Cultural Roman.
Prin urmare, participarea la referendum, in zilele de 6 si 7 octombrie 2018, este un act de marturisire a credintei in iubirea lui Dumnezeu pentru familie, un act de maxima responsabilitate pentru viitorul poporului roman, precum si un examen de maturitate spirituala pentru a alege intre valori permanente si ideologii efemere.
într-ale revoluţiei, Petre Roman, le mai lipseşte un „amănunt“ pentru a se putea încadra în tiparul romanesc (e vorba de carte, nu de revoluţionarul cu pulover pe gat) al celor „Trei muschetari“ ai lui Dumas.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
Astfel de expresii le-am vazut la adresa ministrilor, la adresa ziaristilor, la adresa unor cetateni, pe unul dintre ei chiar l-a facut bolsevic.
Simbata, Mihai Tabuleac si Liviu Cimpanu au semnat impreuna o adresa catre conducerea nationala a formatiunii prin care se delimitau de pozitia biroului permanent judetean. ... "Semnatura mea pentru adresa trimisa impreuna cu domnul Tabuleac a fost data in anumite conditii pe care nu le pot acum divulga.
Astfel, in data de 24 mai a.c., Prefectura primea adresa nr.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a fost sanctionat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) cu avertisment contraventional pentru afirmatii discriminatorii la adresa homosexualilor in cadrul unei emisiuni televizate in direct. Sesizarea la adresa liderului PRM a venit din partea Institutului pentru Politici Publice.
Referindu-se la aceste atacuri, presedintele Traian Basescu a declarat joi seara - intervenind in direct in cadrul unei emisiuni televizate - ca, in ultima perioada, grupuri de interese din Romania au declansat atacuri fara precedent la adresa persoanei sale, dar si la adresa PNL si PD.
Comitetul Executiv al PNL a decis sa dea un ultimatum liberalilor care lanseaza acuzatii neintemeiate la adresa partidului si a cerut tuturor structurilor partidului sa aplice masurile de sanctionare prevazute in Statut.
google-analytics.com